Za sportisteProfesionalnim mladim sportistima
i onima koji su na putu da to postanu, Srednjoškolski centar Singidunum izlazi u susret omogućujući im da uspešno završe srednju školu i steknu odlično obrazovanje. Srednjoškolski centar Singidunum prema potrebama i sportskim aktivnostima đaka organizuje nastavu tako da uskladi dve njihove najvažnije obaveze – školu i sportske aktivnosti.

Cilj nam je da podržimo mlade, talentovane ljude u njihovom odabiru da se bave sportom, ali i da im pružimo sve uslove kojim će dobiti kvalitetnu nastavu uz posvećenje stručnog kadra i podršku mentora.

Prateći potrebe i zahteve mladih sportista, kao i trend sve intezivnijeg razvoja profesionalnog sporta među omladinom u našoj zemlji i regionu, obezbedili smo poseban program školovanja, kojim može biti obuhvaćen i celodnevni boravak u organizaciji naše škole.Posebne pogodnosti i uslovi koje nudimo našim učenicima:

- kvalitetan smeštaj i ishrana u organizaciji škole

- časovi redovne nastave usklađeni sa terminima sportskih aktivnosti

- naknada izostavljenih časova

- zajedničko planiranje i usklađivanje školskih obaveza učenika sa višednevnim sportskim obavezama, kao što su takmičenja i pripreme za takmičenja

- podrška nastavnog kadra i dodatni rad sa mentorom

- rad vaspitača u školskom smeštaju (za grupu od deset i više učenika)

- savremena nastava i bogat vannastavni program

- vanredno školovanje za učenike starijih razreda (starijih od 17 godina)

- i druge pogodnosti po zahtevu učenika i roditelja


Srednjoškolski centar Singidunum ima uspešnu saradnju sa omladinskim školama sporta i sportskim klubovima iz Beograda i Srbije. Želimo da zajedničkim snagama obrazujemo, vaspitavamo i podržavamo naše mlade sportiste, te pozivamo sve omladinske škole i sporta i klubove iz Srbije i regiona da na obostrano zadovoljstvo, a na korist učenika uspostavimo partnerstvo. Za članove udruženja i klubova naših partnera obezbeđujemo posebne uslove, koji se odnose i na umanjenje školarine. 


             sport sace

Sport doprinosi ne samo pravilnom fizičkom razvoju, već i kompletnom formiranju ličnosti, uči toleranciji, strpljenju, istrajnosti i postavljanju visokih ciljeva. Bavljenje sportom utiče na pojedinca tako da brzo uči o značaju preuzimanja odgovornosti u ključnom trenutku i obeležava na poseban način ljude koji vole sport i nesebično mu se daju u najlepšem dobu svog života.

U okviru Obrazovnog sistema Singidunum, Fakultet za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Univerziteta Singidunum vaspitava i obrazuje buduće sportske radnike, ali i neguje sportske vrednosti, koje želimo da prenesemo i na sve naše učenike. Bez obzira za koju školu da se odluče u okviru našeg centra (Gimnaziju, elektrotehničke ili umetničke smerove), naši učenici će imati mogućnost i privilegiju da slušaju specijalna stručna predavanja o savremenim trendovima u sportu i sportskom životu. Pored upoznavanja sa sistemom rada na fakultetu i povezivanja sa stručnim kadrom, naši učenici imaće posebne povoljnosti za upis i dalje školovanje ukoliko odluče da se usavršavaju i napreduju uz podršku Obrazovnog sistema Singidunum. 

PRIJAVI SE:

POPUNI UPITNIK I OSTVARI PRAVO NA UPIS U SCS!!!

 

Prijava